TXt: comença un nou curs!!!

Un curs més els animadors de la Fe dels grups TXt del nostre bisbat hem començat a convocar de nou els diferents grups d’adolescents i joves que tenim arreu del Bisbat, des de 1r. d’ESO fins als universitaris. Aquests grups fa més d’una dècada que treballem, des de la parròquia, en l’acompanyament dels adolescents i joves de les nostres contrades, tot treballant les dimensions de l’ésser humà, a través de dinàmiques, jocs, reflexions, pregària, sortides, excursions, intercanvis, en un ambient acollidor, on tothom se senti acollit, estimat, integrat, valorat. Treballant els aspectes positius de cadascú, del grup, aprenent a acollir les nostres limitacions, les dels altres les dels grups.

Som cristians, creiem per la Fe que Déu és Amor, i volem que l’Amor sigui conegut i estimat, aquest és el missatge principal que Jesús ens portà. Volem treballar els valor de la Fe i donar a conèixer Jesucrist i la seva humanitat, treballant com posar-la en pràctica en el nostre dia a dia. Ens reunim quinzenalment durant l’any escolar i es fan diverses convivències durant el curs: voluntariat, pasqua jove, estiu, Canolich músic, Nit a Montserrat, etc…

Els joves d’un d’aquests grups es definien així en la primera activitat del curs: “som joves estudiosos, compromesos, amb ganes d’engrescar altres joves, amb iniciatives, voluntaris amb els més necessitats, alegres, amb molta il·lusió i energia, amb ganes de compartir i de créixer en la Fe, d’aprofundir en la nostra vida”.

Al llarg del mes d’octubre s’han anat iniciant els diversos grups a Puigcerdà, La Seu d’Urgell, Balaguer, Encamp, TXt+16 St. Ermengol, i els universitaris a Barcelona.

Acollim tot adolescent o jove que s’ apropi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s